Ventilationskontroll för villa & bostadsrättföreningar

Utför kontroller (OVK), injusteringar, luftflödesmätningar och felsökningar av alla typer av ventilationssystem. Erbjuder OVK och injustering av nybyggda bostäder till ett lågt pris.

 

Jag kan även erbjuda offert på serviceavtal för bostadsrättsföreningar och hyresvärdar som vill ha en komplett lösning med en funktionskontroll av ventilationssystemet med eventuella åtgärder, filterbyten och OVK.

 

Kontakta oss

Snabb & prisvärd OVK besiktning för Bostadsrätt & villa

Nya bostäder ska enligt Plan- och Byggförordningen ha godkänd OVK utförd innan inflyttning. Är du i behov av detta så kan jag på kort varsel och till ett lågt pris justera in luftflöden och på samma gång utföra OVK på er fastighet. Du får ett godkänt intyg på några dagar!

Hälsosam inomhusmiljö med rätt ventilation 

Ett väl fungerande ventilationssytem förbättrar ditt inomhusklimat och arbetsmiljö. Effektiv ventilation kan även sänka din energiförbrukning. Därför är det viktigt att utföra din OVK så att ventilationen kan injusteras korrekt.

Alla behöver vi en bra och hälsosam innemiljö, oavsett om det gäller hemmet eller på arbetet. Genom kunskap, personlig kännedom och långvariga kundrelationer löser vi på Ventilationskontroll i Skaraborg ditt inneklimat.

Kontakta oss

Behöver ni boka en OVK eller komma i kontakt med mig gällande andra uppdrag? Testa på telefon annars kan ni skicka en förfrågan här på hemsidan.

 

Telefon.nr: 070-305 00 51

Kontakta mig

Ventilation för villa, lägenhet eller stuga

Upplever du dålig ventilation i din lägenhet, hus eller stuga? Kontakta mig så hjälper jag dig besiktiga ventilationen i fastigheten. Därefter bestämmer vi vad nästa steg är, om det behövs byggas ut eller nytt, kanske är det bara något som måste göras rent.

OVK & felsökning för företag

Jag erbjuder injustering, OVK och kontroll och felsökning av inneklimat i kontorslokaler, fabriker och butiker m.m. Jag har över 15 års erfarenhet av alla typer av ventilationssystem. Kontakta mig så planerar vi steg för steg vad som behöver göras. Önskar ni en offert, ser jag till att fixa det.

Samarbetar med följande:

Öppettider

Vi har öppet måndag till fredag från 07.00 till 16:00. På lördagar och söndagar har vi stängt men du kan alltid maila om du har några frågor.

Address

Norregårdsvägen 14

541 34 Skövde

Jag erbjuder

Ventilationskontroller (OVK), injusteringar, luftflödesmätningar eller felsökningar av ventilationssystem. Kontakta mig om du behöver hjälp.