Ventilationskontroll för villa & bostadsrättföreningar

 

Jag kan även erbjuda offert på serviceavtal för bostadsrättsföreningar och hyresvärdar som vill ha en komplett lösning med en funktionskontroll av ventilationssystemet med eventuella åtgärder, filterbyten och OVK besiktning.

 

Kontakta oss

Hälsosam inomhusmiljö med rätt ventilation 

Ett väl fungerande ventilationssytem förbättrar ditt inomhusklimat och arbetsmiljö. Effektiv ventilation kan även sänka din energiförbrukning. Därför är det viktigt att utföra din OVK besiktning så att ventilationen kan injusteras korrekt.

Alla behöver vi en bra och hälsosam innemiljö, oavsett om det gäller hemmet eller på arbetet. Genom kunskap, personlig kännedom och långvariga kundrelationer löser vi på Ventilationskontroll i Skaraborg ditt inneklimat.

Viktiga faktorer vid en ventilationskontroll

Det finns flera faktorer att ta hänsyn till vid en ventilationskontroll, inklusive luftflödet, temperatur, fuktnivå, luftens renhet och hur luften fördelar sig i rummet. 

För att säkerställa en god luftkvalité är det viktigt att regelbundet kontrollera ventilationen. Detta inkluderar att rengöra ventiliationskanaler, byta filter och säkra att alla ventiler är öppna och luften kan cirkulera som den ska. 

Kontakta oss

Behöver ni boka en OVK eller komma i kontakt med mig gällande andra uppdrag? Testa på telefon annars kan ni skicka en förfrågan här på hemsidan.

 

Telefon.nr: 070-305 00 51

Kontakta mig

Ventilation för villa, lägenhet eller stuga

Upplever du dålig ventilation i din lägenhet, hus eller stuga? Kontakta mig så hjälper jag dig besiktiga ventilationen i fastigheten. Därefter bestämmer vi vad nästa steg är, om det behövs byggas ut eller nytt, kanske är det bara något som måste göras rent.

Jag hjälper dig upprätthålla en god luftkvalité på din villa eller fastighet. 

Samarbetar med följande: