OVK - besiktning - för inomhusmiljön

Vi genomför kontroller (OVK), injusteringar, luftflödesmätningar och felsökningar av alla typer av ventilationssystem. Ventkoll erbjuder OVK besiktning och injustering av nybyggda bostäder till ett lågt pris.

 

Kontakta oss

Snabb & prisvärd OVK besiktning för Bostadsrätt & villa

Nya bostäder ska enligt Plan- och Byggförordningen ha godkänd OVK utförd innan inflyttning. Är du i behov av detta så kan jag på kort varsel och till ett lågt pris justera in luftflöden och på samma gång utföra OVK besiktning på er fastighet. Du får ett godkänt intyg på några dagar!

Regelbunden besiktning för att undvika fuktproblem

Obligatorisk ventilationskontroll innebär att det är obligatoriskt för alla fastighets- och villaägare att genomföra regelbundna kontroller av ventilationssystemet i byggnaden. 

Luftkvaliteten undersöks under en OVK besiktning

Syftet med en OVK besiktning är att säkerställa att ventilationssystemet fungerar som det ska och att det inte finns några luftföroreningar eller fuktproblem som kan skada hälsan för de som vistas i byggnaden. 

Det kan även leda till mögel eller rötskador om det finns läckor eller blockeringar i ventilationssystemet. 

Under en OVK besiktning kontrollerar man luftflöden, temperaturer och fuktnivåer, man tar även prover för att undersöka luftkvaliteten. 

Kontakta oss

Behöver ni boka en OVK eller komma i kontakt med mig gällande andra uppdrag? Testa på telefon annars kan ni skicka en förfrågan här på hemsidan.

 

Telefon.nr: 070-305 00 51

Kontakta mig

OVK & felsökning för företag

Jag erbjuder injustering, OVK och kontroll och felsökning av inneklimat i kontorslokaler, fabriker och butiker m.m. Jag har över 15 års erfarenhet av alla typer av ventilationssystem. Jag hjälper er säkra att fastigheten är hälsosam att vistas i och att framtida problem inte uppstår med en regelbunden ventilationskontroll. Kontakta mig så planerar vi steg för steg vad som behöver göras. Önskar ni en offert, ser jag till att fixa det.

 

 

Samarbetar med följande: